Friday, January 23, 2015

Mimpi Result SPM

Assalamualaikum and Hye ^^,


Haihh, ari tuu mimpi jumpa jodoh kat Johor.. skrg mimpi pasai result SPM pulak.. alkisahnya... mimpi nii menjelma pagi tadii.. well, mcm biasa... memang dah jadi satu habit aku tidur balik lepas Subuh... =_____=
Tapi lepas selesai solat Subuh tadi, aku ada berdoa supaya Allah bagi aku result yang cemerlang dlm SPM ... lepas tu terus aku naik atas katil sambung tidur ... then tak lama lepas tu, aku pun mimpi laa... actually aku tak ingat sgt mcm mana mimpi tu bermula dan mcm mana jalan cerita dia... yang aku ingat, result SPM aku jaa.. cer teka aku mimpi dpt berapa A ? hmmm.. nak cerita pun sedih laa... sobs sobs .. ~____~ aku mimpi aku dpt 3A jaa ... dan aku dpt A+ dlm ADD MATH ... huhuhu.. tak tau laa nak sedih kaa nak happy .. Yang pasai Add Math tuu aku happy laa.... dan aku harap sgt jadi kenyataan ... perghh...kalau Add Math dapat A+, mmg aku rasa mcm naikk ke bulan then turun balikk pastu pusing satu alam semesta nii .. [okay,, agak keterlaluan di sini =,=]   Tapiii ... takkan laa aku dapat 3A jaa .. ?? hmm... alahaiii ... taktau laa nak cakap apa... MAINAN TIDUR kaa PETUNJUK ? Huhuuu .....  Antara subjek yg aku target A tuu Bahasa Melayu, English, Sejarah, Pendidikan Islam, ICT, dan Add Math ... lagi 4 subjek lagi tuu subjek Pure Science.. Biology, Physic dan Chemistry serta Mathematics... aku tak target A dlm Math sbb Math kali nii agak killer laa soalan diaa... budak SPM 2014 mesti tau .. ada soalan KBAT .. entah apa dia tanyaa.. buah durian laa.. roket laa... haiyoo .. entah laa.. poning eden dibuatnyo .. [ehhh, speaking Nogori 9 pulokkk, =,=] apaa-apa punn... aku harap sgt dpt capai target aku.. lebih lagi daripada tu pun lagi baguss... aku dah berusaha sebaik mungkin masa SPM sulu,, dan sekarang, tawakal ja laa... semoga Allah memberikan yang terbaik untuk aku ... aminnn .. ^_^



6 comments:

  1. Adik hakak dulu masa spm.mak hakak yg mimpi dia dpt 3a.last2 ambik result mmg btoi dia dapat cem gitu

    ReplyDelete
  2. tak dak apa lah tu. mimpi aje. doa banyak banyak dik in sha allah dapat lebih dari tuu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheee... InsyaAllah .. thanks yerr kak ^_^ hehee ~

      Delete
  3. ehehe saya pon tunggu spm :P Paling takot dengan result add maths, sbb 2 kali je pernah lulus o.O Honestly xmengharapkan pon straight A's. Im just hoping for a good result :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu spm jugak rupanyaa...hehehe.. yeaa sy pun harap dpt keputusan yg baik jugakk.. nak target straight A tu mcm tinggi sgt pulak.. ahaha :D Insyaallah kita doakan yg terbaik okay .. ^___^ hee ~

      Delete