Sunday, January 11, 2015

Lesenn !! Yayy !! ^___^

Assalamualaikum and Hye ^^
pagi tadii Iman mai rumah aku, mai ambik aku pi Pusat Latihan Memandu kat Teroi utk daftar lesen kereta.. seriously, something unexpected, Iman ajak akuu pi daftar pagi tadi, punya laa lama rancang perkara ni, tapi tak jalan punn,baru bincang semalam, tiba-tiba pagi nii dia mengejutkan aku dgn keputusan dia utk daftar ari nii, masa dia call ckp nak mai ambik aku kat rumah tuu, aku tengah dok masak Maggi .. baru jaa isi air dlm periuk, dia call ckp dia kat Gurun dan akan sampai tak lama lagi, gilaa punya kalut akuu larii mengalah Usin Bolt naik masok bilikk.. ahahaa >>______<< excited satu hal, pastu baru teringat yang duit tak draw lagi dari bank, so pinjam duit adik aku sat RM250.. pastuu baru kami heading pi sana, sampai-sampai kat pusat memandu tuu, kami jumpa laa orang yang dah dijanjikan tuu, cikgu Saadi.. so cikgu tuu pun explain laa pasai prosedur nak ambik lesen ni, lps tu, dia bawak kami masuk pejabat utk daftar nama, duit dia takmau pegang lagi, masa taklimat nanti baru bagi..dan hari Sabtu nii aku ngn Iman kena pi pusat memandu tu lagi utk dengar taklimat.. by the way, Mama Iman [makcik Asni] pun nak join kami amek lesen jugak, Macik Asni ada dah lesen kereta, cuma takk bawak kereta lama dahh, so jadii awkward laa.,.. hahaa.. tpi makcik Asni amek latihan guna kereta Auto while aku ngn Maman guna manual... hahaa... weeeee...tak sabarnyaaaa ...wuuu .. >__<  lps dpt lesen boleh laaaa jalan-jalan naik kereta Hyundai ayah tuu.. hohoo.. =P




                                                                                                     

1 comment: