Sunday, July 30, 2017

I'm Back after 1 Year Hiatus My Blog

Assalamualaikum and Hye..

So, seems like it has been a year aku tak datang jenguk blog ni. Agak-agak kalau rumah ni mesti dah bersawang and habuk tu tak payah cakap laaa.. hahahaaa.. and aku pun tetiba blur dan speechless tak tahu cam mana nak mula balik. o_O

Actually banyak kot benda nak share tpi disebabkan banyak sgt so i be like tak tahu nak mula dari mana dan mcm manaa. hahahahh !! Oh goshh i think u guys should give me time to adapt balik laa mcm mana life bloggers dlu tuu hahaaa. and so sorry laa sbb campur English dgn Malay.. since now i'm a bachelor degree student so dah trbiasa dgn bahasa campur-campur mcm ni. yelah dkt U pun kdg-kdg speaking jgk dgn kawan-kawan.

Hmm.. u guys takde fikir ke kenapa tiba-tiba aku muncul balik nie. hahhaaa. actually skrg tgh cuti sem. Since aku ni anak UiTM, so aku baru jee hbis final minggu lepas dan baru jee start cuti dlm seminggu yg lalu.. ohh well biasa laa UiTM.. Sape anak UiTM tu mesti faham laa mcm mana perasaan final exam dalam bulan Syawal, Ohh dia punya mood tu lain mcm doe ! hahahaa

But yeaa to be honest, I'm proud to be a UiTM family.. yelah UiTM ni bab cuti jelaa yg tak best skit tp overall i love UiTM and really proud of it so much ! Sbb UiTM jelah yg membela nasib kaum Bumiputera kat Malaysia ni and i think ranking UiTM among the another university is also not bad. Top 10 jgk kannn. hahhaa . but I'm not going to talk about UiTM now. Nanti lahh crita..

But u guys pun mesti trtanya-tanya jgk kan aku ni UiTM cawangan mana.. yelah aku crita skit jeee. yea aku mmg student UiTM, tpi bukan belajar kt main campus which is UiTM Shah Alam. Aku study kt UiTM Terengganu, Kampus Dungun, and the place was sooooooo nice and beautiful sbb U aku ni betul-betul depan pantai and facing Laut China Selatan. Nanty aku share gambarr Uni aku ekk dlm entry seterusnya. Sbb aku tak berniat nak tulis panjang pun sbnrnyaa. Niat aku cuma nak buat comeback jerrr setelah 1 tahun aku abaikan blog ni. hahahaa.

So.. memandangkan tdi aku ckp bnyak benda aku nak share kann. yesss mmg banyakkkk sgt.. sbb mcm-mcm perkara berlaku sepanjang setahun ni.  ada suka.. ada dukaa...hehee so tunggu je lah next entry okay.. and i really can't wait to share it with u guys. hehehee. excited pulak rasa..

Ok dah la. Smpai sni je entry comeback aku.. heheee maaf laa kalau penulisan kali ni ade buat sesape rsa annoying ke ape ke sbb baca bahasa yg bercampur-campur or u think that my language is immature. Sorry. I just write apa yg ade dan trlintas di fikiran ni. Mana yg sempat fikir, bantaii je.. hidup bkn utk puaskan hati orang kann.. as long as you always be yourself and express everything in your own way, heheee,. okay goodnight. nak blogwalking kejap pastuh nak off. gerak lu . pa pe roger.

ASSALAMUALAIKUM AND GOODNIGHT EVERYBODYYYY. ~









2 comments:

  1. tak sabar nak tunggu next entry

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee. sy pun tak sabar nak update next entry jugak. ^^

      Delete